Stuttgart:
 
30. listopada - 1. studenog
Liederhalle svirajući štand br. 35
Minhen:
 
6. -. 8. studenog
Lowenbraukeller štand br 19
Beč - Stadthalle:
 
13. - 15. Studeni
Dvorana E štand br. 84
buddha

Otvaranje karata

PoKarte, ukoliko ih covek tacno cita, imaju posebno jaku iskaznu snagu. Mogu videti, tumaciti i dati tacnije podatke na vasa pitanja.
buddha

Vidovitost

Vidovitost lezi u nasoj familiji vec generacijama. Ako sam vidovit, vidim ili cujem glasove koji samnom razgovaraju, ukazuju na mesta i brojeve. Takodje mi se prikazuju situacije koje je neko lice vec dozivelo i koja mu je vazna.
buddha

Ljubav

Dali to poznajete? Vi ste kao magnet i uvek privlacite pogresno lice. Ili ste nekog pronasli, koji vam mnogo znaci ali je odmah nastala blokada. Uz pomoc raznih rituala za Ijubav, ucinicu za vas Ijubav velikom i atraktivnom.
buddha

Finansije / zanimanje

U finansijskim i profesionalnim pitanjima, mogu reci, sta ce vam se desiti ili da li ima promena.UkoIiko zelite da u zanimanju napredujete, onda sam ja pravi za vas. Ako vas pri radu ne slusaju, ili ignorisu, mogu vas podrzati, izgraditi i pomoci vam.
buddha

Zelja dece

Da li to znate? Medicinski je sve u redu kod oboje, ali ipak bezuspesno. Jednom starom metodom, kojuje primenjivala moja baba, pomogao sam mnogim licima, i nije retko da zena za tri do sest meseci ostane gravidna.
buddha

Zastita

Negativno se ne moze odstraniti carolijom ali se od toga moze osloboditi i trajno stititi. Postoje razlicite mogucnosti da se covek stiti od svega negativnog. Zastitaje nesto licno i vrlo vazno za sopstven tok energije.
buddha

Blokade i strahovi

Imate li strah od ispita ili blokade? Da li vozenje automobila za vas znaci stres ? Sa odredjenim vezbama i metodima ja cu vas toga osloboditi i mozete ziveti slobodnije.
buddha

Oslobadjanje od negativne energije

Covek ima energiju u svim zivotnim situacijama ali ako ona nedostaje, onda biva tesko. Ako vas negativna energija povuce dole i vi ne znate sta dalje, onda cu vas ja osloboditi ove negativne situacije. Pozitivnom energijom osecate se odmah bolje.
buddha

Ciscenje kuce/baste

Podrucje stanovanjaje mesto gde se covek najbolje oseca, ali ako to nije slucaj ili ti osecaj kaze, da nesto ne stima, ako cujete sumove i glasove i ne osecate se dobro, ja cu okolinu ocistiti da vam kuca bude i ostane dobar osecaj oaze.
buddha

Specialno za decu

Ako je dete nemirno, ne moze da spava ima strahove ili negativne snove? Mojim darom i znanjem, koje sam dobio od svoje babe, u stanju sam da pomognem vasem detetu. Vase dete ce se dobro osecati i biti puno energije.
buddha

Spajanje partnerstva

Da li o tome znate? Covek se menja u kratkom vremenu u negativno. tako da ga vise ne prepoznajete. Ova iznenadna promena ima razlog i njega mogu razresiti. Da li to znate? Rastureni ste i vi se pitate zasto. Pogodjeno lice ne moze navesti razlog, nego kaze da ono to ne zna. Ja cu vas ponovo spojiti, to je moj dar.
buddha

Astrologija

Na osnovu vasih podataka izradicu vam vas licni, medium horoskop koji odredjuju vase astronomske planete, sunce, nesec, aszendent u stvarima astroloskog partnerstva, decije astrologije i prognosticke astrologije.
Miroslav
 
+43 (0)681 / 83 10 42 82